За плечима посаджений диктатор: Всесвітньовідомий прокурор візьметься за Януковича (відео)

У Києві побував керівник Transparency International.

Хосе Угас. Фото:скрін відео

До Києва прибув один із найзнаменитіших у світі прокурорів Хосе Угас. Свого часу, будучи спеціальним прокурором Перу, він притягнув до відповідальності чинного президента цієї країни. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Нині Хосе Угас очолює міжнародну організацію Transparency International, яка бореться із проявами корупції в усьому світі. До його приїзду українські активісти закликали Хосе Угаса звернути увагу на розслідування злочинів Януковича та його оточення, зокрема – щодо повернення бюджету України вкрадених грошей.

Це приблизно 50 мільярдів гривень. Українські організації також скаржились на пасивність наших правоохоронців. Під час зустрічі із головою Transparency International президент Петро Порошенко закликав гостя сприяти поверненню в Україну награбованого. Хосе Угас підтвердив готовність співпрацювати з українськими правоохоронцями у цьому питанні.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...