За що ж купляти? Росіян просять відмовитись від турецького одягу

Втім, купівельна спроможність росіян і так впала.

Ілюстрація: ЖЖ

Асоціація текстильників Росії відправила лист уряду з проханням, щоб росіяни відмовилися від закупівель виробів текстильної та легкої промисловості з Туреччини. Про це йдеться в прес-релізі асоціації, повідомляє Дождь, повідомляють Патріоти України.

Відмовитися від закупівель порекомендували на час "розгляду інциденту з літаком Су-24". Президент асоціації Шамхал Ільдаров запропонував у цей період ввести санкції на вироби текстильної та легкої промисловості з Туреччини.

"Сьогодні імпорт із Туреччини становить сім мільярдів доларів. Прості підрахунки підтверджують - близько двох з половиною мільярдів доларів із них іде на заробітну плату громадян Туреччини. Майже 400 мільйонів доларів щорічно йде до бюджету країни у вигляді податків, один мільйон осіб працевлаштовується", - коментує заяву Ільдаров. Він вважає, що "не варто працевлаштовувати до трьох відсотків населення Туреччини".

Нагадуємо, у вівторок Туреччина збила російський літак Су-24, який опинився в її повітряному просторі. У Міноборони РФ це спростовують. Одного пілота вбили, інший - вижив.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...