За власним бажанням: Голова правління "Інтера" залишив свою посаду

Єгор Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, звільнився у зв'язку "з особистими обставинами".

Єгор Бенкендорф. Фото:www.telekritika.ua

Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф покинув посаду. Про це йдеться у повідомленні каналу, передають Патріоти України.

Уточнюється, що "Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами".

Його місце з 15 вересня займе Катерина Шкуратова, яка досі була членом правління телеканалу "Інтер", виконавчим продюсером телеканалу і очолювала продакшн-компанію "Інтер Медіа Груп ТОВ "07 Продакшн".

Канал уточнює, що Шкуратова працює на телебаченні 20 років.

Як повідомлялося раніше, 4 вересня група молодих людей напала на організацію "Національні інформаційні системи", яка виготовляє для "Інтера" новини. Причиною вони назвали проросійський та антидержавний характер цих новин.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...