За життя отримав низку нагород: Помер український політик

За свою політичну кар'єру він створив понад 100 законів, також Володимир Заплатинський був членом української делегації в Парламентській асамблеї НАТО.

Володимир Заплатинський. Фото: соцмережі.

У Києві помер колишній народний депутат трьох скликань Володимир Заплатинський. Чоловік хворів на тяжку хворобу, однак подалати її не вдалося, повідомляють Патріоти України.

Він помер на 67 році життя в київській лікарні "Феофанії". У минулому Заплатинський був президентом однієї з миколаївських швейних фабрик в 1992-1998 роках. А в середині 90-х став керівником футбольного клубу "Евіс", який згодом став муніципальної командою під назвою ФК "Миколаїв".

Володимир Заплатинський був народним депутатом у Верховній Раді ІІІ, IV і V скликань. За свою політичну кар'єру він створив понад 100 законів, також Заплатинський був членом української делегації в Парламентській асамблеї НАТО.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...