Забагато знав? Колишній голова Гохрана Росії раптово помер

Тіло чиновника знайшли на асфальті з травмами, характерними для падіння з висоти. Як він міг впасти з даху невідомого будинку, слідство поки що не коментує.

Володимир Рибкін. Фото:lenta.ruУ Москві знайдено мертвим колишнього керівника Гохрана 69-річного Володимира Рибкіна. Про це повідомляє пропагандистський канал LifeNews, зазначають Патріоти України.

"Тіло Володимира Рибкіна знайшли очевидці. Він лежав на асфальті біля будинку на Зубовському бульварі з травмами, характерними для падіння з висоти. У літнього чоловіка при собі був тільки паспорт", - сказало джерело в правоохоронних органах.

За даними слідства, смерть Володимира Рибкіна наступила в результаті перелому хребта і пошкодження внутрішніх органів. Як він міг впасти з даху невідомого будинку, слідчий комітет Росії поки не коментує.

Тим часом в Гохрані підтвердили смерть Рибкіна. "Володимир Борисович дійсно помер, сьогодні похорон, і все керівництво там", - сказали в приймальні загиблого керівника.

Як відомо, Гохран - Федеральна урядова установа "Державний заклад по формуванню Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння РФ, зберігання, відпуску та використання дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння при Міністерстві фінансів РФ".

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...