​Забави керівництва "ДНР": як ватажок терористів ганяв по мінному полю директора льодового палацу Донецька

В Донецьку кажуть, що люблячий татусь-терорист обурився, що директор відмовився поміняти розклад занять його дочці. За іншою версією до інциденту причетний Борис Колесников.

Олександр Ходаковський

16 листопада близько 13:00 "глава" Ради безпеки і оборони ДНР "Олександр Ходаковський прибув зі свитою в льодовий палац "Алмаз", що на Заперевальній, " пакував"директора, відвіз на Піски і змусив бігати по мінному полю". Про це повідомляє "Остров" з посиланням на московського ідеолога «русского мира» Романа Манекіна, зазначають Патріоти України.

«Потом привез обратно с легкими телесными. Свидетелей куча. Уже доложено главе, пообещал разобраться. Сегодня данный инцидент будет обсуждаться на комиссии НС по госбезопасности и обороне», - повідомили Манекіна його джерела.

«Самое занимательное - это повод. Дочка Ходака якобы занимается в "Алмазе" и ее не устроило расписание занятий. Директор отказался поменять расписание... Ну а на деле (возможная реальная причина – уточнение Манекина) директор ледового дворца по ТВ "Оплот" резко выступил против возвращения Борис Колесников со своим хоккеем», - повідомило джерело.

Сам Манекін уточнює, що «эти слухи» не перевіряв і буде вдячний, якщо «последует официальное опровержение». «Не публиковать, однако, считаю не возможным, поскольку дело касается первых лиц государства, общего морального климата в Республике и требует адекватной общественной реакции, либо немедленного опровержения», - написав він.

Крім того, Манекін зазначив, що настають великі кадрові зміни в «ДНР», які, в першу чергу, торкнуться осіб, що вступили в «должность» до «избрания Захарченко».

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...