Забрали всі гроші: У Харкові курсанти військового вишу побили та пограбували іноземця

Жертвою нападу став громадянин Туреччини.

Ілюстрація:kurs.if.ua

У Харкові троє курсантів Харківського інституту танкових військ побили і пограбували громадянина Туреччини біля одного з місцевих супермаркетів. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що в поліцію звернувся іноземець 1990 року народження із заявою про те, що біля будинку по вулиці Полтавський шлях у нього із застосуванням сили забрали гаманець, де знаходилося 2600 гривень. По медичну допомогу потерпілий звертатися не став.

По гарячих слідах патрульні затримали підозрюваного в нападі - ним виявився 21-річний курсант Харківського інституту танкових військ. Правоохоронці встановили, що співучасниками злочину були двоє його однокурсників - 1997 і 1998 років народження. Зараз один з передбачуваних зловмисників затриманий, силовики вирішують питання про обрання запобіжного заходу двом іншим.

"Слідчі Холодногірського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за статтями 186 (" грабіж ") і 296 (" хуліганство ") КК України", - відзначили в поліції.

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...