Забула ведмедя: У Росії гола парашутистка стрибнула з даху з балалайкою і горілкою (фото, відео 18+)

За словами напівголої парашутистки після стрибка їй було так спекотно, що хотілося "зняти з себе ще щось".

Галина Бойкова у стрибку з балалайкою. Фото:http://bloknot.ru/

Воронезька парашутистка-рекордсменка Галина Бойкова, відома екстравагантними стрибками, влаштувала епатажну фотосесію в повітрі. Парашутистка стрибнула з даху елеватора в передмісті Воронежа, передають Патріоти України з посиланням на Блокнот.

Дівчину не збентежив вогкий грудневий вітер. За її словами, холодно було тільки у перші хвилини, а потім стало так спекотно, "що хотілося зняти з себе що-небудь ще". Тематика стрибка була запропонована заздалегідь.

"Вирішили, що треба "запалити" в холодну зиму. Тема - Росія, зима. Звідси і реквізит. Балалайка, шапка-вушанка, валянки, пляшка горілки "Путінка" - так сказати вирішили посміятися над існуючою у деяких людей думкою про РФ. Ми ж знаємо, що це не так", - розповіла парашутистка.

До стрибка її підштовхнув друг, який займається роупджампінгом. "Він, можна сказати, взяв мене на "слабо". Мовляв, з літака тобі не слабо було голяка стрибнути, а зараз, напевно, холодно, не будеш.

Ну, я і стрибнула. Під час стрибка викид адреналіну величезний, тому померзнути довелося тільки трохи перед стрибком", - говорить Бойкова.

За її словами, складність стрибків полягає в тому, що політ займає кілька секунд, і коли "ялинки очі колять", складно зробити крок в нікуди. З літака земля не викликає такого страху, як перебування на низьких висотах, а люди завжди підсвідомо бояться висоти.

"До цього ми стрибали з інших об'єктів - мостів, кранів. Було легше. І висота там менша - 30-35 м, і звичніше. Але ця була в новинку, і висота інша - близько 45 м, відчуття були незвичайні.

3- 4 секунди падіння розтягуються так, що встигаєш подумати про все. На мосту мотузка б уже натяглася, а тут летиш, а вона все не натягується. Був дуже хвилюючий стрибок. Я навіть кричати перестала. Вибігала з криком "За Росію", розмахуючи балалайкою" , - зазначила вона.

Стрибок цей, за словами дівчини, був більше від неробства, оскільки зараз не сезон для парашутного спорту.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...