Зафіксовано новий рекорд України: Володаркою найдовшого волосся стала мешканка Дрогобича (фото)

Христина Кречковська виростила волосся довжиною 2 метри і 45 з половиною сантиметрів.

Христина Кречковська. Фото: УНІАН.

У середу в столиці визначили володарку найдовшого натурального волосся в Україні і зареєстрували новий національний рекорд, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

27-річна Христина Кречковська з Дрогобича перестала стригти волосся ще в шостому класі. Це її перший контакт з феном. 27-річна Христина пильно розглядає в дзеркалі, як їй сушать волосся відразу 4 майстри.

«Феном ніколи. Ми розчісуємо руками, без гребінця і в процесі розчісування воно висихає без фену», - каже дівчина.

Сьогодні вона в перукарні вдруге за життя. З Дрогобича спеціально приїхала в столицю, щоб стати рекордсменкою.

«У мене завжди заплетене волосся, багато хто навіть не знає про таку довжину», - розповідає дівчина.

Точну довжину поки навіть сама не знає. І стилісти з нею ледь справляються. Найдовше в Україні волосся четверо стилістів сушили і випрямляли більше години. Мама Галина спершу пильно стежить за роботою майстрів, розплутує ковтуни і сумно хитає головою. Зрештою, ховається за лаштунками. Каже, 15 років допомагала дочці ростили коси і ніяких проблем.

Фіксація рекорду затягується, тому що розплутати результати власної роботи перукарям нелегко. Христина ледь терпить. Зрештою їй до чола прикладають 10 метрову рулетку і починають шукати кінчики волосся. І в результаті - новий рекорд України - 2 метри 45,5 сантиметра. Це на 20 сантиметрів більше, ніж попередній рекорд, зафіксований чотири роки тому. Стригтися поки Христина не збирається.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...