Загублена честь офіцерів: Як рядові бійці 93-ї бригади затримували п'яне керівництво своєї частини (відео)

В частину приїхав високий чин з Оперативного командування "Схід", який намагається чинити тиск на представників військової служби правопорядку, які провели затримання п'яних командирів.

Скрін відео

У розпорядженні агентства InfoResist з'явилося відео вчорашніх подій з арештом рядовими солдатами двох п'яних командирів 93-ї бригади полковника Полякова і майора Котія. Дана подія відбувається на скандальному Черкаському полігоні, передають Патріоти України.

На відео чути як клацають наручники і потім бійці кричать "Слава Україні". Як повідомляють джерела видання, сьогодні в частину приїхав високий чин з Оперативного командування "Схід". Він намагається чинити тиск на представників військової служби правопорядку, які провели затримання п'яних командирів.

Також за даними видання про це повідомлені представники Генерального штабу. За розпорядженням начальника ВСП в частину виїхали представники служби, щоб запобігти спробам представника ОК "Схід" "зам'яти" цю ситуацію.

Як пише волонтер Ольга Коновалова бійців спровокувало те, що п'яні полковник і майор влаштували шикування. "Почали відкрито принижувати бійців. Називали їх "окопным бичьем", "что вы стоите как п*дары" на адресу взводу гранатометників. Хлопців, які були на передовій!", - пише вона.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...