Загиблого героя вшановували на колінах: Київ прощається з легендарним "Барні" (відео)

Олександр Ільницький загинув під час "режиму тиші" у Зайцевому, коли рятував з-під вогню автомобіль з цивільною пораненою жінкою.

Скрін відео

У Києві на Майдані Незалежності збираються люди, які прийшли віддати належне пам'яті капітана поліції Олександра Ільницького. Про це повідомляє кореспондент каналу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Люди на Майдані Незалежності збираються. Олександр Ільницький загинув під час "режиму тиші" у Зайцевому, коли рятував з-під вогню автомобіль з цивільною пораненою жінкою", - розповіла журналіст.

Як повідомила кореспондент, після церемонії прощання тіло загиблого бійця буде відправлено на рідну землю до Львівської області, де він буде похований.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...