Загиблих футболістів "Шапекоенсе" оголосили переможцями Кубка Південної Америки

Трагедія, що забрала життя 77 людей, сталася 29 листопада після падіння лайнера, на якому футбольна команда летіла на фінал Південноамериканського кубка.

Кубок Південної Америки присудили загиблим футболістам "Шапекоенсе". Фото: ВВС.

Загиблим в авіакатастрофі в Колумбії гравцям бразильської команди "Шапекоенсе" присудили Кубок Південної Америки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

З ініціативи колумбійського клубу "Атлетіко Насьональ", з яким футболісти повинні були зустрітися на полі в фіналі змагань, "Шапекоенсе" виплатять призову винагороду в $2 млн.

На борту літака, що розбився, знаходилося 72 пасажири і 9 членів екіпажу. З "чорних ящиків" стало відомо, що причиною аварії стала нестача палива.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...