Заява "ДНР" про звільнення Києвом шести полонених виявилася брехнею, - СБУ (відео)

Юрій Тандіт натомість розповів про готовність до обміну "всіх на всіх"

Тандіт спростував заяву "ДНР". Фото: sharij.net

Радник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що заяви "ДНР" про звільнення Києвом шести полонених не відповідають дійсності. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"Ми часто стаємо свідками того, що з боку тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей виходять подібні фейки. Ми, звичайно, уважно стежимо за тим, що вони говорять. Більше того, ми ведемо роботу для того, щоб звільнити залишившихся наших хлопців. На жаль, 2 дні тому кількість наших заручників збільшилася, їх тепер 109 осіб", - сказав Тандіт.

"На останньому "Мінську" ми обговорили деталі того, що буде далі. Ми готові до обміну полоненими за принципом "всіх на всіх", і ми, я думаю, найближчим часом зробимо те, що ми повинні зробити для того, щоб звільнити наших хлопців", -додав радник голови СБУ.

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...

ТОП-3 категорії громадян, які можуть збільшити розмір майбутньої пенсії в Україні

понеділок, 13 травень 2024, 12:50

У разі нестачі страхового стажу українцям зовсім не обов'язково розраховувати на допомогу дітей або відвідувати різні установи. Цю проблему можна вирішити самостійно з дому, в режимі онлайн, розповіли у Кабінеті міністрів. Але такий підхід стосується т...