Закарпаття готується до свята: В Ужгороді відбудеться грандіозний парад наречених

Гроші, зібрані під час проведення конкурсів, будуть передані на потреби дітей-сиріт і українських військових.

26 червня Ужгород перетвориться на місто наречених. Фото: travel.obozrevatel.comПісля дворічної перерви 28 червня в Ужгороді пройде VII Закарпатський парад наречених. Перші шість парадів були успішно проведені в 2008-2013 роках. А в цьому році захід знову буде збирати заміжніх жінок, яким хочеться ще раз пережити урочисті моменти, незаміжніх дівчат і наречених, які зможуть зануритися в атмосферу весільних приготувань, інформують Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Закарпатський парад наречених є одним з найулюбленіших заходів для ужгородців та гостей міста. Активними учасниками параду є фотографи і відеооператори, представники весільної індустрії, ведучі та організатори свят. В день проведення акції в центрі міста розгорнеться весільний ярмарок і тематичні фото-зони.

Як повідомляють організатори параду наречених, за результатами заходу будуть визначені переможниці і вручені призи за кількома номінаціями, серед яких найкращі і оригінальні сукні, макіяж, зачіска, букет тощо. Розглядають також пропозицію про виділення в номінацію власницю оригінального весільного боді-арту.

В цьому році до масового заходу приєднаються учасники в групі "Юні нареченї". Головний же приз буде розіграний в "сліпий" лотереї.

Закарпатський парад наречених має і благодійну мету. Гроші, зібрані під час унікального закарпатського "танцю молодої", будуть передані на потреби дітей, позбавлених батьківського піклування. Також співорганізатором свята виступає Рух підтримки закарпатських військових, волонтери якого будуть заробляти кошти для українських військових.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...