Захарченко усуває конкурентів: Услід за командиром "Кальміуса" Немогаєм з важким отруєнням в лікарню потрапив "мер" Горлівки

Стан Івана Приходька важкий, але стабільний. Він перебуває в свідомості і думає, що його отруїли так само, як і Немогая, в їдальні.

Іван Приходько. Фото:uapress.infoКілька днів тому від отруєння невідомою речовиною помер ватажок терористичної бригади "Кальміус" Олександр Немогай. Однак, як стало відомо, важке отруєння отримав і неофіційний заступник Немогая Іван Приходько, нещодавно призначений в.о. мера Горлівки. Про це повідомляє Главред, передають Патріоти України.

Як стало відомо, Олександр Немогай був доставлений в одну з донецьких клінік непритомному стані. Трохи пізніше в цю ж лікарню потрапив з отруєнням і Іван Приходько, який відвідує ту ж їдальню, що і глава бригади "Кальміус".

"Немогая кілька днів тому доставили в донецьку лікарню ім. Калініна в дуже важкому стані і він знаходився в комі", - зазначає видання.

Також повідомляється, що за словами лікарів, кома Немогая викликана отруєнням невідомою речовиною нервово-паралітичної дії.

Однак через деякий час в цю ж клініку потрапив і ватажок Горлівки Іван Приходько, нещодавно призначений Захарченком на цей пост. За інформацією, стан Приходька важкий, але стабільний. Він перебуває в свідомості і думає, що його отруїли так само, як і Немогая, в їдальні.

"Швидше за все, Немогая і Приходька отруїли навмисно по команді самого Захарченко, який побоюється перевороту в "ДНР" з боку бойового крила "республіки", - йдеться в повідомленні.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...