"Закон повинен бути один для всіх": У СБУ підготували документ про заборону в'їзду в Україну учасниці "Євробаченняя" від РФ Самойловій

Голова СБУ Василь Грицак зазначив, що він особисто вважає її приїзд в Україну недоцільним.

Юлія Самойлова. Фото:progorodnn.ru

Служба безпеки України (СБУ) підготувала документ про заборону в'їзду в Україну учасниці Євробачення від РФ Юлії Самойловій. Про це глава СБУ Василь Грицак заявив сьогодні в коментарі журналістам в Києві, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"На цю хвилину рішення про її заїзд в Україну або не заїзд поки не прийнято, хоча відкрию таємницю, відповідний документ вже підготовлено", - сказав Грицак.

Також голова СБУ зазначив, що він особисто вважає її приїзд в Україну недоцільним. За його словами, Самойлова не просто відвідувала Крим, а й залишила записи в соціальних мережах, де вона висловлювалася з приводу України, її влади, взятого курсу на євроатлантичну інтеграцію.

"Моя позиція чітка, закон повинен бути один для всіх ... Я вважаю, що вона не повинна приїжджати в Україну", - сказав Грицак.

Варто відзначити, що раніше російські ЗМІ повідомляли, що СБУ вже дала дозвіл Самойловій на в'їзд в Україну для участі в "Євробаченні-2017". Разом з тим Самойлова порушила українське законодавство, оскільки в 2015 році виступала в окупованому Криму, куди в'їхала з порушенням встановленого Україною порядку.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...