Залили "кров'ю": У Києві напали на офіс телеканалу "Україна" через скандальний фільм про "добрих "ДНР-івців" (фото, відео)

Охорона телеканалу намагалася "напасти на активістів, але невдало".

Офіс телеканалу "Україна" залили "кров'ю". Фото: FacebookУ Києві в п'ятницю, 22 квітня, активісти залили офіс телеканалу "Україна" червоною фарбою - учасники акції таким чином протестували проти трансляції скандального серіалу "Не зарікайся". Про це на своїй сторінці в Facebook написав київський активіст Максим, що ховається під псевдонімом Donotdrinkbeer, передають Патріоти України.

"Активістами фронту боротьби проти окупації українського ефіру була залита кров'ю приймальня телеканалу "Україна" на знак протесту проти трансляції серіалу "Не зарекайся", - повідомив він.

За словами Максима, охорона телеканалу намагалася "напасти на активістів, але невдало".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...