Замість Анталії 15 років ув'язнення: Затримано злочинця, котрий влаштував стрілянину у Києві

Зловмисник був затриманий через кілька годин після злочину в міжнародному аеропорту Бориспіль.

Затриманий зловмисник. Фото:https://www.npu.gov.ua/

Правоохоронці затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль чоловіка, який у суботу, 1 жовтня, у кафе біля будівлі цирку в Києві кілька разів вистрілив у відвідувача закладу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Працівники Шевченківського управління поліції спільно зі співробітниками контрольно-пропускного пункту Київ Державної прикордонної служби та управління Служби безпеки України затримали чоловіка через кілька годин після злочину.

За даними поліції, раніше судимий 24-річний мешканець Житомирської області намагався через Стамбул втекти до Анталії. Свою вину у скоєнні злочину він визнав.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинене правопорушення йому загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося раніше, 1 жовтня у київському кафе "Жовте таксі" на проспекті Перемоги, 1 між відвідувачами закладу відбулася сутичка, у результаті зловмисник вистрілив у 41-річного киянина та втік. Зі слів лікарів, у потерпілого вогнепальні поранення пахової ділянки та обох ніг.

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...