"Замовкни заради Бога!": Журналістка принизила голос ''антимайдану'' на росТБ (відео)

Суперечка між Яніною Соколовською та Юрієм Котом сталася під час обговорення слів заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки.

Юрій Кот. Фото: скріншот з відео.

Українська журналістка Яніна Соколовська яскраво поставила на місце cкандального ведучого, голос "антимайдану" Юрія Кота в ефірі російського телебачення. Суперечка між ними сталася під час обговорення слів замміністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки. Зокрема, на пропагандистській програмі "60 хвилин" телеканалу "Росія 1" показали його коментар про зростання проросійських настроїв у Запорізькій області й необхідність негайно вирішувати цю проблему, передають Патріоти України.

"Якщо ми можемо сказати, що Харків абсолютно проукраїнський і вважає себе форпостом, якщо Дніпро абсолютно проукраїнський і вважає себе форпостом, то щодо Запоріжжя і Одеси є запитання. Тому що там ростуть дійсно антиукраїнські настрої і владі дійсно потрібно з ними працювати. Не факт, що вони повинні працювати у силовому напрямку, тому що силою на українців впливати — ну це смішно, їй-богу. Потрібно впливати соціально, піднімати ці регіони", — прокоментувала тривожну заяву Туки Соколовська.

Однак Кот під час її виступу постійно перебивав опонентку і вигукував пропагандистські тези Кремля. "Харків?! Дуже смішно! Антиукраїнські (настрої. — Ред.) чи проти злочинців, які захопили владу?! Яніно, непереконливо ні в чому!" — намагався перекричати Соколовську посіпака окупантів.

Такою поведінкою він вкрай розлютив журналістку, і вона поставила його на місце в доволі жорсткій формі, сказавши замовкнути. "Замовкни заради Бога!" — різко відповіла вона зраднику України. Однак це не зупинило Кота і він продовжив сперечатися із Соколовською.

"Молодець, у стилі Туки! Мене треба знищити, скажи, розстріляти!" — не вгамовувався колаборант. "Ні, тебе заткнути треба. Поговориш вдома із дзеркалом", — припинила його обурення журналістка.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...