Заради дитячого життя: Відомий богатир Олег "Тягнизуб" заради благородної мети готується до нового рекорду (відео)

Разом з благодійним фондом "Крила надії" рекордсмен мріє зібрати кошти на вкрай необхідну дитині складну операцію.

Український богатир Олег Скавиш. Фото: 032.uaУ середу, 27 липня, львівський богатир Олег "Тягнизуб" Скавиш продемонстрував свою готовність до встановлення нового рекорду. Олег Скавиш планує протягнути зубами одночасно два «Чудо-поїзди» з дітьми всередині, повідомляють Патріоти України з посиланням на 032.ua.

Однак нинішній рекорд Тягнизуба не буде схожий на всі інші його рекорди. Справа у тому, що тепер Олег Скавиш демонструватиме свою силу заради благородної мети - разом із активістами БФ "Крила надії" Скавиш хоче врятувати життя 8-річному Олегу Подвірному.

За словами директора благодійного фонду «Крила надії» Наталії Ліпської, маленький львів'янин потребує трансплантації кісткового мозку від не родинного донора. Наразі Олег проходить курс хіміотерапії і лікується у стінах Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«Ми знаємо, що ця трансплантація неминуча, і знаємо, що МОЗ не дасть коштів на договартісне лікування. Операціє коштуватиме приблизно 150 000 євро. І в Україні такі операції не проводяться, тому ми шукаємо європейську клініку", - розповіла Наталя Ліпська.

Водночас сам Олег Скавиш у розмові із журналістами наголосив, що за своє життя він встановив вже багато рекордів, тому нинішній захід спрямований на порятунок життя хлопчика.

"Я таким чином зможу привернути увагу суспільства до цієї проблеми. Хтось співає, хтось робить щось інше, а ми з волонтерами вирішили об'єднати наші зусилля заради благородної мети", - зазначив Олег "Тягнизуб" Скавиш.

6 серпня на площі у Львові перед Оперним театром відбудеться силове шоу "Рекорд заради життя", в рамках якого відбудеться благодійний концерт відомих виконавців. Концерт стане початком благодійного марафону "Разом потягнемо"!

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...