Заради шляхетної мети: У Києві відбудеться бал захисників України (відео)

Бал має на меті зібрати кошти для відкриття Музею АТО в Умані.

Фото:скрін відео

Герої України, волонтери, журналісти вийдуть на паркет з благодійною метою - зібрати кошти на відкриття музею АТО в Умані. Головна експозиція буде присвячена загиблому Герою Андрію Кизило. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Багато хто приїхав прямо з передової і зараз зізнаються, що воювати легше, ніж танцювати.

Андрій Кизило народився 2 травня 1993 року в місті Умань в сім'ї військовослужбовця. 23-річний Герой України капітан Андрій Кизило, випускник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, в травні 2014 р відправився в зону АТО. Понад півтора року особовий склад роти під командуванням старшого лейтенанта Кизило тримав оборону поблизу міста Волноваха.

У 2015 р Андрій був визнаний кращим командиром роти в секторі "М", в 23 роки достроково отримав звання капітана (посмертно - майор) і був призначений заступником командира батальйону.

29 січня 2017 р офіцер загинув, виконуючи бойове завдання в районі промзони м Авдіївка Донецької області. Указом Президента України від 1 лютого 2017 р Андрію Кизило присвоєно знання Героя України (посмертно).

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...