"Зараз він проходить як свідок": Стало відомо про дивний вчинок поліції у справі нападу на активіста Стерненка в Одесі

За словами представника поліції, найближчим часом буде завершено досудове слідство і це дозволить кваліфікувати подію.

Слідчі поліції стоять біля тіла загиблого на Фонтанці під час конфлікту зі Стерненком. Фото:прес-служба Нацполіції УкраїниПравоохоронці відпустили одного з фігурантів нападу на активіста Сергія Стерненка в Одесі. Про це повідомив радник начальника ГУ Нацполіції Одеської області Руслан Форостяк в коментарі Громадському радіо, зазначають Патріоти України.

"Зараз він проходить як свідок. Підозру йому ще не оголосили. Він був затриманий в порядку статті 208, був доставлений до медичного закладу. Йому надали допомогу, потім з ним провели процесуальні дії, але статус у нього зараз як у свідка", - сказав Форостяк.

За словами представника поліції, найближчим часом буде завершено досудове слідство і це дозволить кваліфікувати подію.

Як відомо, напад на Стерненка стався пізно ввечері в четвер, 24 травня, на вулиці Фонтанська дорога в Одесі. Після інциденту активіст був госпіталізований, а один з фігурантів знайдений мертвим.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...