Заручники Кремля: "Хворого Станіслава Клиха етапують до Челябінська, де він має відбути 20-річне ув'язнення" - нардеп

Ще один український політв'язень Микола Карпюк, якого етапували з Грозного до Володимира для відбування 22-річного покарання ще місяць тому, досі не прибув до місця призначення, і його місцезнаходження поки що невідоме.

Станіслав Клих. Фото:http://www.umoloda.kiev.ua/

Українського політв'язня Станіслава Клиха етапують. Про це повідомив у своєму Facebook народний депутат Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

"Щойно мені стало відомо, що хворого політв'язня Кремля Станіслава Клиха вже зараз етапують з Грозного до Челябінська, де ні в чому не повинний українець має відбувати 20-річне ув'язнення", - написав нардеп.

Він також зазначив, що політв'язень Микола Карпюк, якого етапували з Грозного до Володимира для відбування 22-річного покарання ще місяць тому, досі не прибув до місця призначення, його місцезнаходження наразі невідоме.

Як повідомлялося раніше, 26 травня Верховний суд Чечні засудив Клиха до 20 років ув'язнення. За версією слідства РФ, він воював проти російських федеральних сил у складі озброєних формувань самопроголошеної республіки Ічкерія наприкінці 1994 - початку 1995 років.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...