Заступник мера на Одещині погрожував застрелити свою начальницю з мисливської рушниці - поліція

Конфлікт стався через догану, яку мер Білгород-Дністровського Алла Гінак оголосила своєму першому заступнику Вадиму Кесарчуку.

Мер Білгород-Дністровського Алла Гінак. Фото:http://dumskaya.net/

Правоохоронці розслідують факт погроз вбивством меру Білгород-Дністровського Одеської області від її заступника. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції, зазначають Патріоти України.

31 березня перший заступник Білгород-Дністровського міського голови зустрів мера біля будівлі міськвиконкому та висловив свою незгоду з оприлюдненоюи йому доганою.

"При цьому чоловік погрожував фізичною розправою та вбивством, а також намагався застосувати мисливську рушницю, яку дістав зі свого автомобіля. Конфлікт припинив водій автомобіля, якого жінка попросила про допомогу. Після цього вона звернулася в поліцію", - йдеться в повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, правопорушнику загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

На сайті Білгород-Дністровської міськради зазначено, що міським головою є Алла Гінак, її першим заступником - Вадим Кесарчук. До обрання в органи місцевої влади вони обидва працювали в керівництві взуттєвої фабрики "Белста".

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...