Зате "КримВаш": Стало відомо, як росіяни деградують через Крим

Суспільство в РФ неухильно деградує під дією кримського і сирійського угару, вважає Олександр Сотник

Окупація Криму "вбиває" Росію. Фото: ВолиньPost

Ажіотаж після окупації Криму і рішення президента Росії Володимира Путіна вступити у сирійську війну призвело до деградації російського суспільства. Таку думку в інтерв’ю ONLINE.UA висловив відомий російський журналіст Олександр Сотник, повідомляють Патріоти України.

"За останні роки путінщини ми втратили велику кількість потенційно корисних людей, а суспільство неухильно деградує під дією кримського і сирійського угару", — підкреслив він. При цьому Сотник додав: "те, що Путін залишить після себе, не може не лякати".

Журналіст зазначив, що "деякі люди, можливо, поїхали з країни, щоб пересидіти якийсь час, і ще оглядаються, моніторять ситуацію в Росії, сподіваються, що буде можливість повернутися". "Таких людей, за моїми спостереженнями, мало. Якщо люди емігрують і продають нерухомість і бізнес, вони фактично прощаються з Росією і закривають за собою двері", — резюмував він.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...