Зате ж як царя-батюшку та Росію-матушку любить: Фірма Микити Михалкова вкрала 2 000 000 000

Його некомерційна організація займається збором так званого "податку на болванки"

Микита Михалков. Фото: Ticketland

Агентство страхування вкладів (АСВ) подало в МВС заяву про перевірку керівництва Російського союзу правовласників (РСП), Російського авторського суспільства (РАО) і Всеросійської організації інтелектуальної власності (ВОІВ) на причетність до висновку більш 1,84 мільярда рублів з Мострансбанка. Про це з посиланням на неназвані джерела повідомляє «Коммерсант», передають Патріоти України.

За інформацією видання, рахунки згаданих організацій використовувалися, щоб тимчасово маскувати заборгованість ТОВ «Проммо», якому банк активно видавав кредити з 2011 року. У АСВ припускають, що такі операції були неможливі без участі керівників РСП, РАВ та ВОІВ.

Організатором схеми в агентстві називають колишнього голову правління Мострансбанка Сергія Захарикова, який з червня 2016 року перебуває під домашнім арештом за звинуваченням у незаконній банківській діяльності. Всього з банку могли вивести більш 35,5 мільярда рублів.

В РСП і ВОІВ «Коммерсанту» підтвердили, що мали рахунки в Мострансбанку, але заявили, що не кредитували організацію, а також не мали взаємин з ТОВ «Проммо». Президентом Російського союзу правовласників є кінорежисер Микита Михалков. Ця некомерційна організація займається збором так званого «податку на болванки» - плати за імпорт обладнання та носіїв для запису аудіо- і відеоматеріалів.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...