Затемнення Сонця: Як впливає затьмарення світила на людину (фото)

Лютий 2017 року багатий на космічні явища - 11 лютого ми спостерігали місячне затемнення і зустрічали "зелену комету", а через кілька днів нам доведеться пережити ще одне затемнення - сонячне.

26 лютого відбудеться сонячне затемнення. Фото: u-f.ru.

Зовсім скоро відбудеться сонячне затемнення. Таке космічне явище, за прогнозами астрономів, відбудеться 26 лютого. Фахівці радять звернути увагу під час затемнення Сонця на своє здоров'я, зокрема, на психо-емоційне здоров'я людини, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Психологи радять у цей день не починати важливі справи, оскільки великий ризик їх провалити.

Вплив сонячного затемнення

Можна сказати, що, загалом, затемнення Сонця чинять негативний вплив на природу, людей і особливо на їх психіку і здоров'я. Навіть тварини під час сонячного затемнення стають боязкими. До речі, вплив сонячного затемнення відчувається вже за тиждень або більше до нього і триває тиждень або більше після. Найсильніше вплив сонячного затемнення відчувається в країнах, де його можна бачити.

Здоров'я людей

З точки зору здоров'я, це не найкращий час - посилюються хронічні хвороби, загострюються наявні. Можливі захворювання серця і кровоносної системи, так як Сонце є керуючою планетою знака Лева, а Лев в організмі людини "відповідає" за серце і кровоносну систему. У цей період необхідно вести спокійний спосіб життя, не перевтомлюватися, небажано приймати алкоголь і зловживати заняттями спортом. Особливу увагу необхідно приділити проблемним зонам.

Психіка людей

Що стосується психічного стану, то можна сказати, що на врівноважених людей сонячне затемнення не впливає. Однак слід враховувати той факт, що воно можуть зустрітися і з менш врівноваженими людьми.

Тому в цей період особлива активність не рекомендується нікому, бо люди стають неуважними і запальними. Це пов'язано з тим, що загальний стан людей стає нестабільним.

Необхідно пам'ятати, що цей період є дуже сильним енергетично. Якщо в цей час ми чогось досягнемо, то наслідки будуть відчуватися довго. Тому, перш ніж за щось братися, варто гарненько все зважити. Якщо у людини позитивний гороскоп, і вона хоче зробити щось хороше, то можна ризикнути, але взагалі-то краще утриматися від початку нових проектів, - радить астролог.

Якщо затемнення Сонця відбувається з ранку, то днем ще можна що-небудь почати, а якщо сонячне затемнення спостерігається в другій половині дня, то краще утриматися від прийняття важливих рішень і проведення справ. Затемнення Сонця завжди пов'язані з ажіотажем. Так, наприклад, в 1999 році активізувалося багато сект, які обіцяли черговий кінець світу в день сонячного затемнення. У цей період відбулося безліч масових самогубств, а деякі люди ховалися в землянки, щоб пережити природні катастрофи.

Однозначно, для людей з нестабільною нервовою системою цей період є небезпечним, тому що емоції беруть гору над розумом.

Природа

Затемнення Сонця може справити руйнівний вплив на природу - посуха, бурі, урагани, повені, землетруси та інші катастрофи. Так, в 2003 році Затемнення Сонця проходило в знаку Близнюків (в цьому знаку також перебували Сонце, Місяць і Сатурн), це мало великий вплив на авіакатастрофи.

А ось щоб краще пережити космічне явище, необхідно ретельно підійти до розподілу сил і тоді затемнення Сонця пройде без наслідків.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...