Жителі Землі 26 лютого спостерігали рідкісне Сонячне затемнення (фото, відео)

Незвичайним кільцеподібним затемненням Сонця змогли помилуватися жителі Аргентини, Чилі, південного заходу Анголи, півдня Південної Америки, Антарктиди, Західної і Південної Африки. Затемнення почалося з 16:00 і досягло піку ближче до 17:00.

Чилі, Сонячне затемнення 26 лютого. Фото: ЕРА.

У Латинській Америці спостерігали за першим в новому році сонячним затемненням, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Протягом цілої години жителі Аргентини і Чилі бачили в небі вогняне кільце. Унікальне видовище виникло в момент, коли повний Місяць проходив повз Сонце, майже повністю закриваючи зірку.

Менше пощастило глядачам сусідньої Болівії. Там Місяць лише трохи закрив собою Сонце. Це було добре видно в обсерваторіях, які в цей день відкрили двері для всіх бажаючих.

Відзначимо, за три дні до і після сонячного затемнення астрологи не рекомендують приймати важливі рішення і робити значущі фінансові операції. Також не варто вирушати в далеку дорогу. Вся справа в тому, що затемнення посилює негатив.

Сонце "згасне" в знаку Риб, тому потрібно бути з ним на одній хвилі: дозвольте собі на час вислизнути від реальності. Наприклад, можна піти в кіно, почитати фантастичний роман, послухати духовну музику, зайнятися живописом.

Таке Сонце неодмінно позначиться і на людях. Особливо сильно під вплив цього явища потраплять Риби і Діви, народжені в період з 22 лютого по 3 березня і з 26 серпня по 5 вересня, Близнюки і Стрільці.

Сонячне затемнення принесе значний негативний вплив, так як в астрології такі кільцеподібні затемнення називають диявольськими. Під час таких явищ люди відчувають тягу до переворотів, нагнітання складних ситуацій, повалення влади.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...