Будьте обережні: Чого не можна робити під час сонячного затемнення 13 липня

Дні затемнень відмінно підходять для розлучення з минулим, відмови від поганих звичок, початку дієт і чисток організму, налаштування на реалізацію бажань.

Сонячне затемнення. Фото: ТСН.

У ніч з 12 на 13 липня 2018 року відбудеться часткове сонячне затемнення. Експерти стверджують, що астрономічне явище почнеться о 4:48 за київським часом, максимального апогею досягне о 6:02, а закінчиться о 7:13. Українці не зможуть спостерігати затемнення, однак воно вплине на наше життя, передають Патріоти України.

Дні затемнень відмінно підходять для розлучення з минулим, відмови від поганих звичок, початку дієт і чисток організму, налаштування на реалізацію бажань. Часткове сонячне затемнення 13 липня дасть старт "коридору затемнень", який триватиме місяць. 13 липня – часткове сонячне, 27 липня – місячне, 11 серпня – сонячне.

Крім затемнення, 13 липня відзначено молодиком. Цей день носить позитивний кармічний характер – в житті можуть з'явитися ті люди, з ким вам судилося зустрітися. А щоб уникнути негативної енергії, яку вихлюпує затемнення, астрологи радять прийняти душ відразу після небесного дійства.

На людей сонячне затемнення починає впливати ще за тиждень. "Головна небезпека – посилення негативної енергії: де люди в звичайній ситуації могли б змовчати, вони посваряться", – каже астролог Лілія Романова.

Чого не можна робити в день сонячного затемнення 13 липня:

- Проводити будь-які медичні втручання;

- 13 липня не рекомендується проводити грошові операції і ні в якому разі не можна брати в борг у малознайомих людей;

- Брати участь у масових заходах;

- Казино і всілякі лотереї в період сонячного затемнення теж під забороною;

- Будь-яка думка може стати матеріальною, тому в день затемнення потрібно без жалю розлучатися з депресією і апатією;

- Не укладати важливі угоди, підписувати серйозні документи;

- Також в день сонячного затемнення варто обмежити себе в спілкуванні, адже навіть дружні посиденьки можуть перерости у велику сварку;

- Варто бути обережними і уникати далеких поїздок по жвавих трасах, адже в період затемнень зростає кількість аварій.

Джерело: Сегодня

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...