Затримано братів-грабіжників, які обкрадали вантажівки на ходу на трасі "Дніпро-Миколаїв" (фото)

Як виявилося, зловмисники обкрадали не тільки вантажні автомобілі, на ходу викидаючи товар на дорогу, а й приватні будинки та магазини

Братів затримали, коли вони ділили викрадене. Фото: прес-служба Нацполіції області

Правоохоронці викрили двох братів-злочинців, які обкрадали вантажні автомобілі на ходу. Діяльність брати вели на трасі "Дніпро-Миколаїв". Знайшли їх саме під час розподілу викраденого товару. Затримані за ст. 208 КПК, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Миколаївської області.

"До поліції надійшло повідомлення від 37-річного водія вантажного автомобіля про те, що невідомі особи намагались викрасти товар з його транспортного засобу. Чоловік пояснив поліцейським, що, рухаючись автодорогою «Дніпропетровськ-Миколаїв» у Казанківському районі, він побачив, як з його причепу почало висипатись зерно пшениці. Заявник зупинився, та виявив, що відсунута частина тенту. Чоловік зрозумів, що це «діло рук» зловмисників, тому зателефонував до поліції.

Правоохоронці розпочали пошуки злочинців та знайшли їх, саме під час розподілу викрадених з іншої вантажівки кондитерських виробів. Таким чином, з’ясувалось, що чоловіки не зупинились на «невдалій» крадіжці.

Встановлено, що на рахунку крадіїв цілий ряд злочинів. Зловмисники обкрадали не тільки вантажні автомобілі, на ходу викидаючи товар на дорогу, а й приватні будинки, магазини, тощо.

Під час проведених санкціонованих судом обшуків за місцем мешкання братів, 19-ти та 37-ми років, вилучено запчастини до транспортних засобів, лакофарбові матеріали, посуд, носильні речі і т.п. Вилучене майно частково вже повернуто потерпілим.

Раніше зловмисники неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Старший з братів вже вп’яте потрапляє у поле зору поліції, молодший – вдруге.

Триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ознаками чч.2 та 3 ст.185 КК України «Крадіжка», що карається позбавленням волі на строк до шести років", - йдеться у повідомленні.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...