Затримано тих, хто труїв бійців АТО на вокзалі Києва, - нацполіція

Затриманим загрожує до шести років ув'язнення.

Ілюстрація:112.ua

У Києві на залізничному вокзалі поліцейські затримали 36-річну харків'янку і 51-річного киянина, які отруїли бійця АТО, що повертався додому. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіціі в Києві, інформують Патріоти України.

Перед відправленням поїзда військовий зайшов в одне з кафе біля вокзалу. За словами очевидців, дві жінки підсіли до потерпілого за столик і запропонували йому випити горілки. Одна з них вже тоді мала на меті "підзаробити" за рахунок хлопця. Через деякий час військовий повідомив, що йому пора йти.

"Розуміючи, що чоловік зараз вийде з кафе, зловмисниця запропонувала йому каву, в яку попередньо підсипала медичний препарат. Уже через п'ять хвилин після вживання напою хлопець був у безпорадному стані. Злодійка, скориставшись моментом, забрала у нього мобільний телефон і банківську картку", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановила, що згорток з медичним препаратом жінці передав її спільник - 51-річний киянин, який в минулому вже відбував покарання за вчинення майнового злочину.

"Потерпілого терміново доставили в лікарняний заклад, де протягом двох діб лікарі боролися за його життя. Прийшовши до тями, чоловік розповів правоохоронцям хронологію подій того вечора", - додали в поліції.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК (грабіж). Затриманим оголошено про підозру, їм загрожує до шести років ув'язнення.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...