Збій у новій кадровій політиці МВС: Двох співробітників патрульної поліції, які вимагали хабар, затримали в Одесі (фотофакти)

Метикуваті хлопці, котрі ще декілька місяців тому запевняли, що чесні і непідкупні, кидають тінь на тисячі своїх колег, які сумлінно виконують обов’язок і намагаються змінити цю країну на краще.

Патрульних оперативно затримали в момент отримання коштів. Фото: censor.net.uaЯк повідомила прес-служба патрульної поліції Одеси, двох співробітників патрульної поліції затримала служба внутрішньої безпеки за спроби хабарництва, пишуть Патріоти України.

У повідомленні зазначається: "Патрульних затримали на гарячому під час спільної антикорупційної операції патрульної поліції Одеси та управління внутрішньої безпеки. Нещодавно відділ моніторингу Управління патрульної поліції в місті Одеса отримав інформацію: двоє інспекторів вимагали гроші в громадян. Патрульна поліція передала цей сигнал управлінню внутрішньої безпеки. Прийняли спільне рішення - взяти цей інцидент на відпрацювання і затримати винних у вимаганні неправомірної винагороди".

"Удень 13 червня в управління внутрішньої безпеки звернувся водій BMW. Чоловік поскаржився: патрульні зупинили його на Балківській вулиці й відібрали реєстраційний талон на автомобіль. "Вони сказали: я повинен заплатити гроші, якщо хочу повернути собі документ", - розповів громадянин.

В інформації зазначається: "Обох патрульних оперативно затримали в момент отримання коштів. Це відбувалося на вулиці Гайдара, близько 20-ї години, в ході спільної операції співробітників управління патрульної поліції Одеси та управління внутрішньої безпеки. Інспектори намагалися сховатися на службовому Toyota Prius. Їх заблокували двома автомобілями управління внутрішньої безпеки. Один із вимагачів кинувся бігти, але його швидко наздогнали й затримали".

"Зараз затриманих передають слідчому відділенню прокуратури для подальшої роботи. Патрульна поліція постійно працює над тим, щоб ефективно охороняти безпеку українських громадян! Ми не допустимо корупції та інших зловживань у наших рядах!" - резюмується в повідомленні.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...