Зброя і дитина: Поліція розповіла подробиці конфлікту з водієм Infiniti, відомим спортсменом (відео)

Поліції довелося застосувати сльозогінний газ і гумовий кийок, щоб заспокоїти порушника.

Затримане авто порушника. Фото:http://nv.ua/

Столична поліція озвучила подробиці затримання водія Infiniti в районі метро Позняки у Києві. У прес-службі відомства зазначили, що водія з ознаками алкогольного сп'яніння помітили на одному з СТО в Дніпровському районі та викликали патрульних, передають Патріоти України з посиланням на Новое время.

"Коли патрульні приїхали на місце, 50-річний чоловік одразу почав рух і, незважаючи на їхні вимоги, не зупинявся. Правоохоронці помітили, що, крім водія, в салоні є маленький хлопчик", - уточнили в поліції.

Після того, як машину вдалося зупинити на проспекті Григоренка, водій почав погрожувати патрульним зброєю, а потім накинувся на правоохоронців. Останнім довелося застосувати сльозогінний газ і гумовий кийок.

Чоловікові викликали "швидку допомогу", а потім відвезли до відділку поліції, де склали адмінпротоколи. Також, за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

У патрульній поліції також уточнили, що неповнолітню дитину пересадили в службовий автомобіль і передали родичам.

Як повідомлялося раніше, у середу ввечері, 27 квітня, на Позняках в Києві водій Infinity влаштував бійку з поліцейськими. Водій відмовив поліцейським, коли ті пропонували йому простягнути руки, щоб надіти наручники.

За неофіційною інформацією, затриманий - олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби. Коли він лежав на землі, до нього підійшли його знайомі і почали просити не погіршувати ситуацію.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...