Збудовано "скрепами": У Росії обвалився міст, є загиблі (фото, відео)

Російські рятувальники повідомили, що споруда перебувала на реконструкції, і на час її ремонту поруч був зведений інший міст.

Обвал моста у Росії. Фото:ТАСС

У Ханти-Мансійському автономному окрузі (ХМАО) Росії в понеділок, 5 листопада, впав міст. Є жертви, зазначають Патріоти України.

"Загинули два співробітники ремонтної бригади, ще семеро отримали травми", - повідомило джерело в екстрених службах. Співрозмовник додав, що бригада займалася розбиранням недіючого моста.

"Неподалік від селища Каркатєєви сталося обвалення моста. У цей момент на ньому знаходилися кран і КамАЗ", - уточнив співрозмовник.

Керівник департаменту охорони здоров'я регіону Олексій Добровольський повідомив, що стан постраждалих медики оцінюють як середній і важкий. "Зараз їм на місці надається допомога, працюють п'ять бригад швидкої допомоги. Їх планується доставити в лікарню Нєфтєюганська", - додав він.

У прес-службі регіонального відділку МНС відзначили, що міст знаходився на реконструкції, на час його ремонту поруч був зведений інший міст.

Джерело: ТАСС

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...