"Зекономила" на свою голову: В Одесі автомобілістку оштрафували на кілька мільйонів за литовські номери

Випадок стався ще влітку 2016 року, але весь цей час одеситка намагалася оскаржити рішення патрульних і митників у судах.

Cadillac Escalade. Ілюстрація:ib.is

Власницю автомобіля Cadillac Escalade на литовських номерах оштрафували на 3,7 млн грн. за порушення правил митного ввезення автомобіля на територію України. Санкція за такий вчинок передбачає накладення штрафу в розмірі 300% несплачених митних платежів. Про це пише ubr.ua, зазначають Патріоти України.

Випадок стався ще влітку 2016 року, але весь цей час одеситка намагалася оскаржити рішення патрульних і митників у судах.

У листопаді 2017 р Приморський районний суд Одеси відмовився задовольнити позов водія, після чого та подала апеляцію. Але і тут правда виявилася не на боці жінки.

Своїм рішенням від 28 лютого 2018 р № 522/19001/16-а, одеський Апеляційний суд залишив рішення першої інстанції без змін. Проте, у позивачки ще є шанс звільнитися від штрафу, звернувшись з черговою заявою до Верховного суду. Чи скористається вона такою можливістю - поки не відомо.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...