Землю на 6 днів накриють магнітні бурі: Поради для метеозалежних (відео)

Негативний вплив магнітних бур відчують на собі 90% метеочутливих людей.

З 17 по 22 січня люди відчують негативний вплив магнітних бур. Фото: Joinfo.ua.

Сонце збунтується проти Землі – від 17 до 22 січня уся планета відчує вплив нових магнітних бур. Про це йдеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На Землю налетять сонячні вітри. Такі тривалі магнітні бурі не найкращим чином вплинуть на людей похилого віку, а також людей з хронічними захворюваннями. Посиляться болі в суглобах, головні болі, а також погіршиться настрій у тих, хто погано справляється зі стресом.

За словами учених, негативний вплив магнітних бур відчують на собі 90% метеочутливих людей і до 5% людей, які стійкі до природного явища.

Пережити шість днів бур допоможе відпочинок та сон, позитивне налаштування, приємне спілкування з людьми, медитації. Та найголовніше – треба щосили уникати перевтоми організму, відмовитися від алкоголю та медпрепаратів, які мають сильні побічні дії.

А ще – бути обережними, дипломатичними, розсудливими та передбачливими в усьому: спілкуванні з людьми і колегами, не проявляти негативних емоцій. Шість днів магнітних бур – це немало, але й вони минуться.

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...