Жахлива трагедія: На Миколаївщині 9-річний хлопчик повісився на канаті

Школяр відмовився допомагати матері по господарству, через деякий час його знайшли мертвим.

Ілюстрація: poradumo.pp.ua

На Миколаївщині 9-річний хлопчик повісився на канаті шведської стінки. Про це заявили у відділі комунікації поліції області, повідомляють Патріоти України.

"Мати, працюючи по господарству, попросила свого 9-річного сина, щоб той їй допоміг і прибрав у своїй кімнаті, проте хлопчик відповів відмовою і пішов далі грати", - повідомили в поліції.

Через деякий час до кімнати зайшов 8-річний брат і побачив, що старший брат стоїть на колінах з канатом на шиї, прив'язаним до шведської стінки.

Про побачене молодший син повідомив матері, та одразу перерізала канат і викликала фельдшера, проте врятувати хлопчика не вдалося.

Нагадаємо, раніше в Умані завгоспа психлікарні знайшли з перерізаним горлом.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...