Жахлива трагедія: У Києві під час пожежі заживо згоріло четверо дітей (фото)

Загиблі діти були з різних сімей. Під час пожежі, причини якої поки що невідомі, у будинку з дітьми не було дорослих.

Наслідки пожежі. Фото: прес-служба ДСНС

Сьогодні у Києві рятувальники отримали повідомлення про загоряння в будинку по вулиці Садовій, 27 (Русанівські сади - ред) о 12:23. Коли рятувальники приїхали на місце пожежі, то стало відомо, що в будинку знаходиться п'ятеро малолітніх дітей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС.

Співробітники служби встановили, що палахкотить 2-поверхова дерев'яна приватна житлова будівля на площі 60 кв. м. Тіла дітей були виявлені рятувальниками в процесі гасіння пожежі. Загиблими виявилися двоє хлопчиків 2014 року народження, хлопчик 2012 року народження та 11-річна дівчинка 2005 року народження.

Пожежу вдалося локалізувати о 12:51, повністю загасити о 14:40. З вогнем боролися 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 14 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України в Києві.

Ще до приїзду рятувальників, лікарі допомогли двом дорослим, вони потім відмовилися від госпіталізації. У лікарню доставлена 12-річна дівчинка з опіками різного ступеня тяжкості.

Трохи пізніше з'ясувалося, що в цьому будинку перебували п'ятеро дітей з різних сімей без нагляду дорослих.

У будинку, де сталася пожежа, жила подружня пара. На якій підставі тут були різні діти, буде з'ясовувати слідство. ЯК стало відомо, на момент пожежі нікого з дорослих у будинку не було.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...