Жахлива трагедія в Маріуполі: Школярка вчинила спробу самогубства на очах у друзів

Зараз дівчинка перебуває в реанімаційному відділенні.

Друзі не встигли врятувати дівчинку від кроку з висоти. Ілюстрація: bdzhola.com.

В Маріуполі правоохоронці розслідують факт травмування 14-річної школярки. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Донецькій області, передають Патріоти України.

За даними відомства, надзвичайна подія сталася ввечері 5 липня. Встановлено, що дівчинка стрибнула з покинутої будівлі.

Також відомо, що дівчинка відпочивала в компанії семи інших підлітків на території школи в Кальміуському районі. Трохи пізніше вона запропонувала друзям піти до покинутого будинку.

"Потерпіла прискорила крок і значно вирвалася вперед. Діти не встигли ні відмовити її від хибного кроку, ні застерегти", - розповіли в поліції.

В даний час за здоров'я дівчинки борються маріупольські медики. Поліцейські проводять роботу з сім'єю, щоб з'ясувати справжні причини стрибка.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...