Жахливий суїцид у Маріуполі: Виконуючи завдання модератора пабліку, дівчина стрибнула з даху багатоповерхівки

До цього вона підписалася на групу в соцмережі, де учасники пабліку виконували різні завдання модератора, нібито в рамках квесту.

Останє фото загиблої, викладене у "Вконтакте".

У Маріуполі школярка за завданням модераторів групи в соцмережі зістрибнула з даху багатоповерхівки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на соцмережі.

Школярка була замкнутою і соромливою, вона весь вільний час проводила в соцмережах, підписавшись на різні пабліки. Життя самогубством неповнолітня покінчила 7 грудня. Залишивши в соцмережі останній запис, 15-річна дівчинка стрибнула з 13-го поверху.

Друзі загиблої припустили, що таке могло статися в рамках квесту. Дівчинка дуже часто також приходила на заняття з великими порізами на руках, сказано на сайті місцевої поліції.

Поліцейські знайшли в особистих речах юної суїцідниці блокнот із записами, в яких проглядався явний суїцидальний характер підлітка. Батьки дівчини і її друзі розповіли, що школярка часто заявляла про наміри піти з життя добровільним способом. Також стало відомо, що вона підписалася на групу в соцмережі, де учасники пабліку виконували різні завдання модератора, нібито в рамках квесту.

"Друзі дівчини розповідали, що загиблою в цій групі дуже подобалося, кожен день були нові завдання. Серед них - протримати руку над вогнем протягом декількох секунд, а потім проколоти обпечене місце голкою", - повідомили в поліції.

Останнє завдання, яке отримала дівчина, - зістрибнути з багатоповерхівки. Незадовго до смерті на сторінці школярки з'явився запис про це, який загибла підкріпила кадром багатоповерхівки.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...