Жертва переохолодження? На Львівщині 19-річний грибник помер у лісі

Поліція призначила експертизи, в тому числі судово-медичну, після чого буде встановлена ​​причина смерті, відкрито кримінальне провадження.

Ілюстрація:YouTube

На Львівщині в селі Діброва в лісі знайшли тіло хлопця, причиною смерті якого може бути переохолодження. Про це повідомили в прес-службі Нацполціії Львівської області, передають Патріоти України.

"У Сокальське відділення поліції 2 жовтня звернувся 45-річний житель одного з сіл Жовківського району. Чоловік повідомив, що в селі Діброва Сокальського району було виявлено тіло його 19-річного сина, без ознак життя", - розповіли в поліції.

За словами батька, першого жовтня, хлопець пішов у ліс по гриби і не повернувся додому. Тоді чоловік разом з родичами відправився на його пошуки в ліс, де і знайшли бездиханне тіло юнака.

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, видимих тілесних ушкоджень на тілі хлопця не виявила. Попередньо встановлено, що причиною смерті хлопця може бути переохолодження.

Зараз призначені експертизи, в тому числі судово-медична, після чого буде встановлена причина смерті, відкрито кримінальне провадження.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...