"Жертвоприношения по-русски": Фермери принесли живе теля у дар Путіну, бо не можуть прогодувати худобу

Тварина хоче жити, а фермерам доведеться різати худобу через відсутність корму - "Сільгоспбанк" відмовив у кредиті

Через скрутне становище фермери принесли у дар Путіну живе теля. Фото: azbyka.ru

В приймальню президента у Омську принесли теля, якого намагались передати Путіну, бо тварину нічим годувати. На такий несподіваний вчинок зважилася фермер Анастасія Гордієнко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на FlashSiberia.

Співробітники прийняли такий "дар президенту" (необхідні папери на дарування), але саму тварину не забрали.

Фермер пояснила свої дії тим, що не може прогодувати стадо - її чоловіку-фермеру відмовили у кредиті в "Россельхозбанке". Вони не змогли засіяти поля та через відсутність корму їм доведеться різати худобу.

"Животное хочет жить, поэтому мы дарим его президенту. Он найдет, чем его кормить. Нам нечем. Мы не посеяли и не можем заготавливать корма. Чтобы это сделать, нужно часть коров и телят зарезать", - каже Гордієнко. Її сім'я займається сільським господарством вже 30 років.

"Акция Гордиенко - это, скорее всего, попытка в предвыборный период выбить у государства преференции", - вважають у регіональному представництві влади.

Теля проведе ніч у відділку поліції.

Більшості людей вона добре знайома: Яка хвороба стане причиною наступної пандемії

субота, 20 квітень 2024, 19:30

Більш ніж половина, а саме 57% провідних науковців у галузі охорони здоров'я впевнені, що наступним інфекційним захворюванням, яке спричинить смертельну пандемію, стане новий штам вірусу грипу. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. У мі...

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...