Жінка напідпитку у Дніпрі замкнулася з дітьми у квартирі та відкрила газ (фото)

Медики, які прибули на виклик, висловили припущення, що потерпіла намагалася покінчити життя самогубством.

Фото:dp.informator

У Дніпрі жінка, перебуваючи з двома маленькими дітьми у помешканні, замкнула двері та відкрила газ у квартирі.Про це пише Информатор, передають Патріоти України.

Спочатку правоохоронцям надійшов виклик про те, що жінку не пускають в її будинок. У квартирі закрилася її внучка з двома малолітніми дітьми, і було чути запах газу.

Поліцейські негайно приїхали на місце виклику і відкрили двері в квартиру. У приміщенні були включені конфорки, піч і знаходилися двоє дітей: дівчинці близько 1,5 року і хлопчикові близько 2,5 років. Офіцери відкрили вікна, щоб провітрити квартиру і викликали швидку допомогу. Сама жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

За словами сусідів, її чоловік перебуває під слідством. Під час його відсутності жінка часто випиває. Працюючі на місці медики припускають, що вона хотіла покінчити життя самогубством.

Карета швидкої допомоги доставила дітей в дитячу обласну лікарню, щоб обстежити. Жінку доставили у відділення поліції Самарського району для подальших слідчих дій.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...