Журналісти показали дипломатичні маєтки РФ у США (відео)

США запровадили низку санкцій проти Росії у четвер й закрили два російських маєтки, розташовані у ш. Мериленд/Нью-Йорк через ймовірне шпигунство.

Маєтки у США. Скрін відео

Журналісти опублікували відео, на якому видно два дипкомплекси Росії на території США, які закрили через запідозру американської сторони, що вони використовувалися для збору розвідувальної інформації. Відео опубліковано на сторінці "Голосу Америки" в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"США запровадили низку санкцій проти Росії у четвер й закрили два російських маєтки, розташовані у ш. Мериленд/Нью-Йорк через ймовірне шпигунство", - йдеться у підписі до відео. Як повідомляв Reuters, Сполучені Штати в четвер прийняли рішення про видворення 35 російських дипломатів і закриття двох дипмісій РФ в Нью-Йорку і Меріленді у відповідь на кампанію утисків з боку Росії проти американських дипломатів в Москві.

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...