Життя перестало бути солодким: ГПУ відсторонила від посади "цукрового" прокурора

Адвокат Олександра Колесника заявив, що його підзахисний не має коштів внести заставу.

"Цукровий" прокурор Олександр Колесник. Фото:finance.obozrevatel.comГенеральна прокуратура відсторонила від посади заступника прокурора Київської області Олександра Колесника. Про це Українським Новинам сказав його адвокат Сергій Поліщук, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що в понеділок Апеляційний суд Києва розглянув апеляцію захисту на запобіжний захід Колеснику у вигляді утримання під вартою і застави 5,5 млн гривень.

"Буквально під час засідання дізнався від прокурорів, що є наказ Генпрокуратури про відсторонення від посади мого підзахисного", - сказав адвокат.

Також він зазначив, що суд відхилив апеляцію і залишив під вартою підозрюваного. Адвокат наголосив, що Колесник не має коштів внести заставу.

Як повідомлялося раніше, 20 травня Солом'янський районний суд Києва обрав для Колесника запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і встановив заставу в розмірі 5,5 млн гривень.

Національне антикорупційне бюро затримало його у справі про розкрадання 30 тис. тонн цукру державної спеціалізованої бюджетної установи "Аграрний фонд" на 300 млн гривень.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...