"Жити будете блоками, як у казармі": У Росії директором вишу став колишній тюремник, який заборонив студентам користування комп'ютерами (відео)

До призначення директором чоловік працював у Федеральній службі виконання покарань РФ.

Скрін відео

У російській Ухті студенти Індустріального інституту записали на відео звернення директора Василя Зав'ялова, який заявив, що гуртожитки вишу переобладнають у казарми, а всі електроприлади, зокрема комп'ютери, заборонять. Відеозапис спілкування директора зі своїми студентами виклали в Youtube, зазначають Патріоти України.

У соцмережах повідомляють, що до призначення директором Зав'ялов працював у Федеральній службі виконання покарань РФ.

Як видно на записі, "спілкування" директора зі студентами починається з шикування. "Стань як слід", - звертається директор вишу до хлопця. "Вийми руки з кишень", - наказує він іншому.

Далі Зав'ялов зазначає, що отримав наказ про створення в інституті інженерно-кадетського батальйону. "Нехлюїв не прийматимемо", - підкреслює він.

Після цього директор оголошує, що в гуртожитках відтепер запроваджуються нові правила: з кімнат винесуть усі меблі, крім ліжок і стільців. А також приберуть всі електропобутові прилади: чайники, холодильники і комп'ютери. Один із учнів запитує, як студентам без столу і техніки писати дипломи. "Мовчки, поскрипуючи вухами", - відповів йому педагог.

"Жодних комп'ютерів не буде у вас, бо ви не вчитеся. Ви баб голих розглядаєте, граєте до другої години ночі, а потім відпочиваєте", - пояснив своє рішення Зав'ялов.

Керівник вишу заявляє, що найближчим часом всі двері в кімнатах знімуть. "Ми переходимо на казармений тип гуртожитку, жити будете блоками", - заявив він. Один зі студентів намагається заперечити, що не бажає бути кадетом і жити за суворим режимом, оскільки вступав на спеціальність "лісопереробка". У відповідь на це директор вимагає для початку назватися і нагадує присутнім, що колись працював у в'язниці.

Директор Індустріального інституту: "Коли я був заступником з режиму, у мене півтори тисячі засуджених ось так стояло в шерензі і жоден не відкривав рота. Їм було сказано, щоб рот відкривали тільки тоді, коли їли. Ви спочатку називаєтесь, а потім запитуєте. Прізвище, група. Ось хочу далі сказати: яка стаття, кінець і початок терміну? Але цього не кажу".

Керівник вишу зазначив, що коли студенти отримували ліжко-місце, то мали читати статут гуртожитку. "Кому не подобається, винаймайте квартиру", - додав він.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...