Із калюжами крові на підлозі: У Львові студенти влаштували розбірки (фото)

Студент коледжу (2001 року народження) побився зі студентом ЛНУ "Львівська політехніка" (1997 рік народження). В ході бійки, молодший студент завдав старшому удар ножем в шию.

Один студент вдарив ножем іншого. Фото: соцмережі.

Увечері в п'ятницю, 30 листопада в гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся конфлікт між двома студентами, в результаті якого обидва потрапили в лікарню, один з них - в реанімації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

Як наголошується, інцидент стався близько 18:00. Студент коледжу (2001 року народження) побився зі студентом ЛНУ "Львівська політехніка" (1997 рік народження). В ході бійки, молодший студент завдав старшому удар ножем в шию.

Після нападу, за словами свідків, підліток перерізав собі вени. Обидва були госпіталізовані, у одного з них різана рана шиї справа - його направили в реанімацію.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...