Жити по-новому: Мер Херсона "з потрохами" здав свого заступника-корупціонера

Правда, мимовольний послідовник батька реформ Сінгапуру Лі Куан Ю зробив це після затримання поліцією друга-хабарника

Миколаєнко. Фото: www.visti.ks.ua

У Херсоні "на гарячому" спіймали виконуючого обов'язки заступника мера Аркадія Підлісного та його подільника - заступник начальника управління житлово-комунального господарства. Сума хабара становила 81 тисячу гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Подробности".

Чиновників затримали напередодні пізно ввечері. Заступнику мера якраз принесли останню частину необхідної суми 45 тисяч гривень. З вісімдесяти однієї тисячі. Гроші хабарники вимагали у представників фірми як винагороду - за надання підрядів на ремонт житлових будинків.

Про це зі сторінки Луценко на своїй сторінці в Фейсбуці вранці написав Генпрокурор. Відразу після затримання слідчі прокуратури і СБУ провели обшуки в двадцяти різних місцях: вдома у підозрюваних, в робочих кабінетах.

Оглянули і кабінет мера Херсона Володимира Миколаєнко. Сьогодні той зібрав прес-конференцію і, як то кажуть, з потрохами здав і імена, і посади чиновників, замішаних в схемі.

"Це пан Рибаков, який свого часу очолював департамент ЖКГ він написав заяву, що з нього вимагають один з керівників департаменту хабара за виконання робіт ремонтних на будинках комунального власності міста Херсона.

На сьогодні день проведення затримання двох осіб заступник керівника департаменту ЖКГ Віктор Дмитрович Трамбовецький і виконуючий обов'язки заступника міського голови Віталій Підлісний ", - говорить Володимир Миколаєнко, Міський голова Херсона.

Виходить, написав заяву і давав хабар - колишній колега затриманих. Вони зараз в ізоляторі. Головний підозрюваний зам-мера Аркадій Підлісний є ще й депутатом міської ради від партії "Самопоміч". Йому і заступнику начальника департаменту ЖКГ Віктору Трамбовецький тепер загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією - якщо їх провину доведе суд.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...