Живі і радісні: Після загибелі Марини Поплавської актори "Дизель Шоу" вперше зібралися разом для фотосесії

Артисти обіцяють повернутися до гастрольної діяльності в кінці січня. Гумористи відправляться в гастрольний тур, який вирішили присвятити загиблій колезі і назвали його «Марина з нами».​

Новорічна фотосесія акторів "Дизель Шоу". Ілюстрація: соцмережі.

Після загибелі в аварії Марини Поплавської актори «Дизель Шоу» поступово повертаються до роботи, передають Патріоти України.

Художній керівник проекту Єгор Крутоголов нещодавно дебютував на театральній сцені, зігравши у виставі «В Боренько чогось немає» з «Квартетом І». А Вікторія Булітко і Євген Сморигін дали в Житомирі благодійний концерт для дітей.

Всі разом актори зібралися для яскравої новорічної фотосесії. Першими знімками гумористи поділилися в мережі.

На фото вони разом з продюсерами і колегами Сергієм Писаренком і Євгенієм Нікішиним позують за столом, на тлі ошатної ялинки. А на великому екрані - відео Марини Поплавської.

«Дизель Шоу» обіцяють повернутися до гастрольної діяльності в кінці січня. Гумористи відправляться в гастрольний тур, який вирішили присвятити загиблій колезі і назвали його «Марина з нами».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...