Живий, але серйозно травмований: На Закарпатті пасажир випав із потяга (фото)

Через відсутність під'їзної колії, рятувальникам довелося добиратися до потерпілого близько 4 кілометрів в гору пішки.

Село Скотарське на Закарпатті. Фото: 1ua.com.ua.

У Воловецькому районі Закарпатської області пасажир випав з потяга. Він госпіталізований з переломом і численними забоями. Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, інцидент стався в районі гірського села Скотарське (одна тисяча шістсот сорок один км залізничної колії). Рятувальників про допомогу попросила поліція. Ніякої додаткової інформації правоохоронці не надали.
У ДСНС повідомили, що через відсутність під'їзної колії, рятувальникам довелося добиратися до потерпілого близько 4 кілометрів в гору пішки. Надавши першу долікарську допомогу, бійці ДСНС поклали потерпілого на носилки і транспортували вниз. Там його вже чекали медики.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...